Vaderdagactie 'De Madelief'

"Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken!"

Hi! Ik ben Carolien, fotograaf, moeder van Merel en Hannah en ik woon in Ravenstein.

Carolien_website_rond

Ik hoop dat jullie blij zijn met de foto die je met vaderdag hebt gekregen. Ik vond het in ieder geval een feestje om hem te maken. En als je graag meer van zulke foto’s wilt van het hele gezin, lees dan even verder, want ik heb voor jullie een speciale dag georganiseerd.

Familie_in_park-25
Familie_in_park-16

Op zondag 18 juli ben ik een dag in de Herperduin en ik wil jullie uitnodigen voor een minireportage. Om zo samen met jullie gezin herinneringen voor later te maken.

Familie_in_park-9
Familie_in_park-23

Wat gaan we doen?

De minireportages zijn eigenlijk een korte versie van de reportages die ik normaal maak. Je hoeft hierbij niet te poseren, waardoor het een hele ontspannen en leuke reportage wordt. Maar het belangrijkste voordeel van niet poseren is dat iedereen zichzelf kan zijn. En dat zie je terug in de beelden. Foto’s waar je jezelf en je kinderen echt in herkend. Geen perfect plaatje, maar foto’s met karakter en gevoel.

Neem gewoon een emmer en een schepje, een voetbal of iets anders leuks mee en de rest gaat vanzelf!

Familie_in_park-8

Voor €75,- krijg je een reportage van 30 minuten en 3 digitale foto’s. Deze kun je kiezen uit een persoonlijke galerij met ongeveer 10-15 foto’s.

Er zijn die dag een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en i.v.m. de planning is aanmelden verplicht.

En boek je voor 5 juni, dan krijg je de foto van vaderdag als digitaal bestand er gratis bij!

Familie_in_park-7

Na twee weken is je persoonlijke galerij klaar en kun je zelf je 3 favoriete foto’s kiezen. Ook is er de mogelijkheid om een aanvullend pakket te kiezen, losse foto’s of producten af te nemen, een album samen te stellen of iets moois voor aan de muur te kiezen. Genoeg mogelijkheden dus, en niets is verplicht.

 

Kies hieronder een tijdstip uit en reserveer alvast je plekje.

 

Mocht je nog vragen hebben neem dan even contact op, of stuur een whattsapp berichtje naar 0613851524.