Hi!

Ik ben Carolien. Getrouwd met Frank en moeder van Merel en Hannah. Ons huis wordt verder nog bewoond door Mees, een vrolijke jachthond die met zijn 25 kilo het liefst bij je op schoot komt zitten.

Van kinds af aan wist ik wat ik wilde worden als ik later groot was: dierenarts! Twintig jaar later stond ik trots met mijn bul in het Academiegebouw en was de dag daar dat ik mezelf dierenarts mocht noemen. 

Ik ben begonnen in de dierenartsenpraktijk, en heb later als docent voor dierenartsen en paraveterinairen in opleiding gewerkt. Uiteindelijk heb ik het roer helemaal omgegooid en ben ik iets anders gaan doen wat ik ook al mijn hele leven leuk vond, namelijk fotograferen.

 

Van boekenwurm naar storyteller

Verhalen vertellen zit in me. Mijn ouders zeggen altijd dat ik in de kleuterklas ben begonnen met lezen en daar ben ik sindsdien niet meer mee opgehouden. Ik verslond boeken in alle soorten en maten en nog steeds lees ik graag. Toen ik wat ouder werd schreef ik mijn eigen verhalen. Het werd een soort uitlaatklep waarin alles kan en mag. Dus toen ik in aanraking kwam met documentaire fotografie viel alles op zijn plaats. Ik vertel nog steeds verhalen, maar nu met een camera. Echte verhalen van gewone en bijzondere gebeurtenissen en prachtige mensen en dieren.  

Stories of life

Ik hoop dat je me kiest als fotograaf, niet omdat ik weet hoe ik mijn camera moet gebruiken. Maar voor de manier waarop ik de wereld zie en vastleg. Laat mij jouw verhaal vertellen. Of dat nu voor je bedrijf, je trouwdag of je gezin is. Waarschijnlijk is het mooier, beter en interessanter dan je zelf ooit had kunnen bedenken.

 

Contact

Mocht je een fotograaf nodig hebben en denken, volgens mij ben jij daar perfect voor, neem dan hier contact op. En natuurlijk ook als je er nog niet helemaal uit bent. Ik wil je graag wat meer vertellen over mijn werkwijze om te zien of er een klik is. Of check hieronder wat anderen over me zeggen.