Herfstactie voor gezinnen uit Ravenstein e.o.

Wat leuk dat je interesse hebt in de herfstactie van Stories of life photography! Wil je graag ongedwongen en niet geposeerde foto's van je gezin, lees dan even verder, want ik heb voor jullie een speciale dag georganiseerd.

Carolien_website_rond

Hi! Ik ben Carolien, fotograaf, moeder van Merel en Hannah en ik woon samen met mijn man ook hier in Ravenstein. Ik geloof dat het dagelijkse leven vol momenten zit die later waardevolle herinneringen worden. Daarom fotografeer ik het dagelijks leven zoals het is: puur, authentiek, vol connectie en liefde, meestal (schater)lachend en soms met een traan.

Familie fotoreportage Herperduin-11
Familie fotoreportage Herperduin-13

Op zondag 24 oktober ben ik een dag in de Herperduin en ik wil jullie uitnodigen voor een herfstreportage. Om zo samen met jullie gezin herinneringen voor later te maken.

Familie fotoreportage Herperduin wk-14
Familie fotoreportage Herperduin wk-14

Wat gaan we doen?

De herfstreportages zijn eigenlijk een korte versie van de reportages die ik normaal maak. Je hoeft hierbij niet te poseren, waardoor het een hele ontspannen en leuke reportage wordt. Maar het belangrijkste voordeel van niet poseren is dat iedereen zichzelf kan zijn. En dat zie je terug in de beelden. Foto’s waar je jezelf en je kinderen echt in herkend. Geen perfect plaatje, maar foto’s met karakter en gevoel.

Neem gewoon een emmer, een voetbal of iets anders leuks mee en de rest gaat vanzelf!

"Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nú maken!"

Ik denk dat we het er over eens zijn dat foto's en herinneringen belangrijk zijn. En dat foto's in een mapje op de computer niet uitnodigen om met z'n allen naar te kijken.  Foto's komen pas tot hun recht als ze afgedrukt worden. Of dat nou is op een meter grote canvas boven de bank of in een album in de kast. Het zijn de afgedrukte foto's die je helpen herinneren en waar je blij van wordt.

 

Als je een beetje hetzelfde in elkaar steekt als ik dan weet je dat allemaal wel, maar heb je toch niet zoveel fotoalbums gemaakt als je zou willen. Want waar haal je de tijd vandaan? Er zijn altijd andere dingen die eerst nog 'even' moeten gebeuren.

 

Daarom zit er bij deze fotoreportage een album met de zes mooiste foto's inbegrepen. Zodat je je daar niet meer druk over hoeft te maken en je op ieder moment even kunt kijken en terug kunt denken aan de lol tijdens de reportage en hoe mooie je gezin ook alweer is.

Album_small-17

De fotoreportage duurt 30 minuten, is inclusief fotoalbum met zes foto's en kost op deze dag slechts €97,-. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en i.v.m. de planning is aanmelden verplicht. En boek je voor 11 oktober dan krijg je er een opberghoes gratis bij.

Na drie weken is je persoonlijke galerij klaar en kun je zelf je 6 favoriete foto’s kiezen. Ook is er de mogelijkheid om een aanvullend pakket te kiezen, losse foto’s of producten af te nemen, een groter album samen te stellen of iets moois voor aan de muur te kiezen. Genoeg mogelijkheden dus, en niets is verplicht.

 

Kies hieronder een tijdstip uit en reserveer alvast je plekje.

 

Mocht je nog vragen hebben neem dan even contact op, of stuur een whattsapp berichtje naar 0613851524.