Foto's die je herinneren aan hoe het voelde!

Bijzondere familiefoto's van jullie dagelijkse leven

FOTO'S DIE JE HERINNEREN AAN HOE HET VOELDE!

Bijzondere familiefoto's van jullie dagelijks leven

 De kracht van échte foto's

Ik geloof in de kracht van échte foto's. Foto's met echte connectie, echte momenten. Foto's waarop de liefde binnen jullie gezin zichtbaar wordt. Het dagelijks leven nú, is juist zo bijzonder voor later.

En omdat iedereen zichzelf mag zijn en niet hoeft te poseren heb je ook nog eens een relaxte en leuke dag!

Maak de liefde zichtbaar

Ik ben er van overtuigd dat het beste wat je met jouw foto's kunt doen is ze af te drukken. Daarom zit er bij elke reportage een uniek en handgemaakt album. Een familiealbum waar je keer op keer samen met je kinderen doorheen kunt bladeren of wat je trots kunt laten zien aan je vrienden en familie. Daarnaast zijn er foto's waar je op slag verliefd op wordt en die jou dagelijks een vrolijk en trots of blij gevoel geven. Laat die bijzondere foto's extra groot afdrukken en hang ze aan je muur.

Iedere reportage is inclusief:

Persoonlijke kennismaking

Ontspannen reportage

Galerij met foto's om uit te kiezen

Uniek & handgemaakt album

Optie om professionele prints, extra albums, digitalen en cadeauproducten bij te bestellen

Wil jij zelf ook mooiere foto's van je gezin maken?

Dat kan! Met deze 10 tips krijg je inspiratie, maak je het jezelf makkelijker en weet je waar je rekening mee moet houden als je thuis foto's van je gezin gaat maken.

mock up 3
 • Leer thuis mooiere spontane foto's maken.
 • Dagelijkse momenten zijn juist de meest bijzondere en dierbare herinneringen voor later.
 • Fotografeer je kinderen zoals ze echt zijn.
CarolienG-4

 Waarom ik?

Ik ben Carolien. In een vorig leven dierenarts en nu gepassioneerd fotograaf. Ik ben een verhalenverteller en geloof dat kinderen, in dit digitale tijdperk meer dan ooit, behoefte hebben aan fotoalbums waarin ze zichzelf en hun familie kunnen zien. Afgedrukte foto's laten jouw kinderen zien wie ze zijn en waar ze vandaan komen.

Als echte kinder- en dierenvriend is het ijs al snel gebroken en doordat niemand hoeft te poseren en iedereen gewoon zijn ding kan doen voelt het al snel vertrouwd (ook voor vaders die er op voorhand niet zoveel zin of vertrouwen in hebben).

En dan ontstaat de magie. Ik leg jullie leven op dat moment vast zoals het echt is. Met echte momenten en echte connecties. Zo wordt de liefde binnen jullie gezin zichtbaar.

Lieve woorden

Moeder houdt zoon omhoog

Carolien is een zeer fijne professionele fotograaf. Je ziet o.a. door haar enthousiasme dat ze doet wat haar in vuur en vlam zet, dit is haar passie. En dat is duidelijk te zien in het eindresultaat.

Ik raad Carolien echt van harte aan!

Elma

Zoon zit aan neus moeder-1

Elke keer als ik het album open of naar de foto op de muur kijk, krijg ik een glimlach op mijn gezicht.

Vooral de details die voor dat moment zo normaal zijn, maar zo snel veranderen in de tijd door het opgroeien van onze zoon, maakt het een groots cadeau.

Mariët

Moeder en zoon op speeltoestel zwaaien

Eigenlijk kijk je door de ogen van Carolien naar je eigen gezin en zijn alledaagse zaken ineens bijzonder, warm, liefdevol, grappig en vol eigenheid. Zulke momenten leggen we zelf natuurlijk ook vast via onze telefoon. Maar het grote nadeel; er staat altijd iemand achter de lens, met een telefoon in zijn handen.

Karlijn

Blog

Over wie ik ben en waarom ik zo graag documentaire familie foto’s maak

Hi! Ik ben Carolien. Getrouwd met Frank en moeder van Merel en Hannah. Ons huis wordt verder nog bewoond door Mees, een vrolijke jachthond die met zijn 25 kilo het liefst bij je op schoot komt zitten. Ik hou van verhalen vertellen en van fotograferen en was gelijk verkocht toen ik met documentaire familie fotografie…

Vier redenen waarom je huisdier ook op de foto hoort

Niet iedere fotograaf is even enthousiast als het om huisdieren gaat. En ergens snap ik ook wel dat een keurige newbornstudio niet zo goed samen gaat met losse hondenharen. Zelf vind ik het superleuk als ik een gezin met huisdieren mag fotograferen en is het een uitdaging om iedereen zo goed mogelijk op de foto…

Mijn 5 favoriete COVID foto’s

Afgelopen jaar was een jaar van veranderen, aanpassen, het dagelijkse leven opnieuw uitvinden, met thuiswerken, mondkapjes en 1,5 meter-regels. Een heleboel dingen die we normaal vonden konden opeens niet meer. Maar behalve alle dingen die we niet meer konden, kwamen er ook dingen voor terug die wel fijn waren. Minder drukke agenda’s, meer tijd met…

Wat kun je verwachten als je een reportage boekt?

WAarom kies je mij?

Ik wil de liefde binnen jullie gezin vastleggen. De kleine dagelijkse dingen die heel gewoon lijken, maar eigenlijk super bijzonder zijn en ook snel weer verdwijnen als je kinderen groter worden. Beelden die je kunt koesteren en later met veel plezier terug kunt kijken met je kinderen.

Of het nu een knuffel of een kus is, of juist een gek gezicht, een kliederboel, of misschien wel iets waarvan je denkt is dat nou leuk om vast te leggen?

Doordat zowel kinderen als volwassen zich snel bij mij op hun gemak voelen, ben je in no-time vergeten dat ik foto’s kom maken en kun je op een ontspannen manier gewoon de dingen doen die je normaal ook zou doen. De kinderen vinden de aandacht waarschijnlijk geweldig en daardoor heb jij ook een ontspannen en relaxte dag. En dat zie je terug in de beelden. Wil je weten wat anderen over mij zeggen? Klik dan hier.

Vooraf: klikt het?

Wil je jouw gezin graag op een ontspannen en ongeposeerde manier vast laten leggen? Neem dan contact met me op voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het fijn om eerst even persoonlijk contact te hebben (al dan niet via de telefoon), zodat we kunnen kijken naar jouw wensen en ik kan uitleggen hoe ik werk. Ook wil ik graag weten wat je met de foto’s wilt gaan doen. Ik geloof oprecht dat het beste wat je met je foto’s kunt doen is ze zichtbaar maken, zodat je er keer op keer van kunt blijven genieten. En als je na de kennismaking nog steeds interesse hebt, dan plannen we een datum in.

Tijdens: Ontspan en geniet

Documentaire fotografie betekent dat er niet geposeerd hoeft te worden en dat ik dingen fotografeer zoals ze zijn. Die echtheid is wat mij aanspreekt in fotografie. Iedereen mag helemaal zichzelf zijn en doen zoals hij of zij altijd doet. Als ik binnenkom is het misschien even wennen, maar waarschijnlijk laten jouw kinderen binnen no-time trots hun kamer of favoriete speelgoed zien en voelt het al snel vertrouwd. Mijn doel is om voor een paar uur onderdeel van jullie familie te zijn en jullie leven vast te leggen, zonder dat je de hele tijd bewust bent van de camera. Kijk hier hoe anderen dat ervaren hebben.

Na: Maak je verhaal zichtbaar

Omdat ik oprecht geloof dat je pas wat aan je foto's hebt als je ze zichtbaar maakt, krijg je bij iedere reportage die je bij boekt je foto's aangeleverd in een professioneel en handgemaakt album. Een paar weken na de reportage maken we een afspraak waarbij je alle geselecteerde en bewerkte beelden te zien krijgt in een mooie slideshow. Je kunt aangeven wat je favoriete foto's zijn en we kijken samen hoe je ze zichtbaar wilt maken. Wil je prints voor aan de muur of misschien extra (cadeau)albums voor kinderen of opa's en oma's? Ook is het mogelijk om het album wat bij de sessie is inbegrepen uit te breiden naar een grotere of luxere versie. Ik heb voorbeelden van de verschillende mogelijkheden en help je waar nodig. Zo heb je alle vrijheid om jouw eigen op maat gemaakte producten te kiezen die volledig aansluiten bij wat jij wilt. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de hoge resolutie digitale bestanden te bestellen. Als je alvast een idee wilt krijgen uit welke producten je allemaal kunt kiezen vraag dan mijn prijslijst op.

BESPAAR JEZELF TIJD EN KEUZESTRESS!

Stories of life photography gaat voor kwaliteit en ik snap dat je genoeg andere dingen te doen hebt. Daarom zorg ik graag voor een ontspannen ervaring van begin tot eind. Dat bespaart je niet alleen een hoop tijd en keuzestress, maar levert onder aan de streep ook een veel mooier eindproduct op. En daar kun je dan weer zonder moeite van genieten. Iedere dag opnieuw, voor de rest van je leven.

Producten: De waarde van een foto

Ik vind het belangrijk om een mooie blijvende herinnering voor jullie te maken. Daarom zit bij iedere fotoreportage een album inbegrepen. Omdat ik denk dat je foto's pas echt goed tot hun recht komen als ze afgedrukt zijn. Als je wilt weten hoe ik over de waarde van afgedrukte foto's denk, lees dat hier in deze blog.

Naast het album dat inbegrepen is, kun je ook andere producten kopen, je album upgraden naar een grotere en/of luxere variant en digitale bestanden kopen. Allemaal gemaakt door professionele vaklabs, van hoge kwaliteit, waardoor je er generaties lang van kunt genieten.

Welke reportages zijn er?

En wat zit erbij elke reportage inbegrepen?

Page of life

€149
 • 1 uur fotografie
 • Persoonlijke of telefonische kennismaking
 • Ontspannen fotoreportage
 • Selectie en nabewerking van de foto's
 • Galerij met 15 beelden om uit te kiezen
 • Slideshow
 • Professioneel en handgemaakt album 13x13 t.w.v. 49 euro
 • Optie om professionele prints, grotere en luxere albums, hoge resolutie digitalen en cadeauproducten te bestellen.
 • Exclusief reiskosten

Chapter of life

€349
 • 3 uur fotografie
 • Persoonlijke of telefonische kennismaking
 • Ontspannen fotoreportage
 • Selectie en nabewerking van de foto's
 • Galerij met 25 beelden om uit te kiezen
 • Slideshow
 • Professioneel en handgemaakt album 15x15 t.w.v. 129 euro
 • Optie om professionele prints, grote en luxere albums, hoge resolutie digitalen en cadeauproducten te bestellen
 • Exclusief reiskosten

Book of life

€549
 • 5 uur fotografie
 • Persoonlijke of telefonische kennismaking
 • Ontspannen fotoreportage
 • Selectie en nabewerking van de foto's
 • Galerij met 50 beelden om uit te kiezen
 • Slideshow
 • Professioneel en handgemaakt album 20x20 t.w.v. 179 euro
 • Optie om professionele prints, grote en luxere albums, hoge resolutie digitalen en cadeauproducten te bestellen
 • Exclusief reiskosten

Heb je nog vragen over de verschillende mogelijkheden, dan kun je altijd contact opnemen via het contactformulier.