Foto's die je herinneren aan hoe het voelde

Ontroerende momenten, echte beelden en mooie verhalen

Foto's die je herinneren aan hoe het voelde!

Echte momenten, vastgelegd op een ongedwongen journalistieke manier. Dat is hoe ik een bruiloft fotografeer. Een aanraking, een blik die uitgewisseld wordt, een lach, misschien ook wel een traan, de mensen die belangrijk voor jullie zijn. Alle dingen die jullie bruiloft uniek maken. Zodat je terug kunt kijken op jullie bruiloft en nog precies weet hoe je je toen voelde.

Kennismaking

Voordat jullie mij boeken als trouwfotograaf, kom ik graag vrijblijvend een keer langs om kennis te maken. Niet alleen om te horen wat jullie graag willen en wat belangrijk voor jullie is, maar vooral ook om te kijken of er een klik is. Voor zo een belangrijke dag is het fijn dat we elkaar al een beetje kennen.

Bruiloft_Stories_of_life_photography-2
Kus

The big day

Afhankelijk van wat we af hebben gesproken kom ik vanaf het moment dat jullie je klaar gaan maken tot het feest en alles daartussen. Ik leg de echte momenten vast en zie de kleine dingen die jullie misschien in de roes ontgaan.

Honeymoon

Als jullie lekker op de Bahama's zitten, ga ik aan de slag met jullie foto's. Een paar van de mooiste beelden krijg je binnen een week en de rest van de foto's verschijnt binnen 6 weken in een online gallery. Van daaruit kunnen jullie de foto's selecteren die je in ieder geval in het album wilt hebben.

Bruiloft_Stories_of_life_photography-8
Bruiloft_Stories_of_life_photography-7

Investering

Iedere bruiloft is anders en iedereen heeft andere wensen. Daarom is een bruiloft is eigenlijk altijd maatwerk en in overleg is er veel mogelijk. Bij elke trouwreportage zit standaard een luxe trouwalbum zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan jullie mooie dag. Ter indicatie: prijzen starten vanaf €995 voor 6 uur.

Alle trouwreportages zijn inclusief:

Kennismakingsgesprek

Het liefst live en anders online

Slideshow

Een prachtige presentatie met muziek

Beelden

Alle bewerkte foto's op hoge resolutie en in webformaat

Sneak preview

Een aantal beelden krijg je binnen een week na jullie bruiloft

Luxe trouwalbum

Uniek en handgemaakt album geheel aangepast aan jullie wensen

Wat andere bruidsparen zeggen

Carolien heeft foto's gemaakt van onze kleinschalige bruiloft en deze zijn echt ontzettend mooi geworden. Met name de kleine spontane momenten heeft ze erg goed weten vast te leggen. Dit met een mooi fotoboek als resultaat en een aantal leuke presentjes voor de gasten. Bedankt Carolien!

Ellis en Tymon

Lieve Carolien, wat ben jij een vakvrouw! Als ik zes sterren kon geven zou je die krijgen. Carolien heeft onze huwelijksdag gefotografeerd, wauw! Dat doet ze goed.

Niks is haar te gek. Ze weet precies wat ze aan het doen is en wat ze moet doen om hét perfecte plaatje te schieten. Ze is onzichtbaar terwijl ze bij elk moment er met haar neus bovenop staat. 😉

Ze denkt waanzinnig goed mee, is enorm vriendelijk en je voelt je enorm op je gemak met haar. Echt een hele fijne fotograaf en ik kan iedereen het aanraden om jouw mooiste momenten van het leven door haar te laten vastleggen. Duizend duizend maal dank.❤️

Rianne en Martijn

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende kennismaking aanvragen?