Technische mannendag

Technische mannendag met drie mannen en mama

Carin, Teun, Jasper en Thijmen

Jongetje in zand

Toen ik binnenkwam bij Carin en Teun waren hun twee jongens in geen velden of wegen te bekennen. Ze waren verstopt omdat ze niet op de foto wilden zo hadden ze ’s ochtends tegen hun mama gezegd. Heel voorzichtig kwamen er na een paar minuten twee hoofdjes achter de bank vandaan om te laten weten dat ze verstopt waren. De camera, daar waren ze nog niet over uit, maar ze wilden wel heel graag hun slaapkamer met schommel (!?hoe cool is dat?!) laten zien. En eigenlijk was vanaf dat moment het ijs gebroken en waren ze vergeten dat ik ook nog een camera vast had.

In de nabijgelegen duinen konden ze lekker voetballen en in bomen klimmen en op de terugweg nog even kijken naar mensen die met een drone aan het vliegen waren. Die interesse werd duidelijk gedeeld met papa en weer thuis kwam ik er al snel achter dat techniek ook daar favoriet was. Met zijn tweeën bouwwerken bouwen van Kapla (van die houtjes waar je hele bruggen mee kunt maken), technisch lego voor de oudste en hamertje tik voor de jongste. En dan heb ik het nog niet eens over de ingewikkelde 3d puzzeldoosjes gehad. Jasper legde met gemak een puzzel waar ik nog even goed over na zou moeten denken!

Het was een mooie dag met een mooi eindresultaat. De jongens stortten zich vol overgave op alles wat ze deden en het was mooi om te zien hoeveel een knuffel of een kus van papa of mama kon betekenen als er af en toe een traan was. En als de wereld er over een jaar of twintig weer twee slimme ingenieurs bij heeft dan zou mij dat niks verbazen!

Lijkt het je nou ook leuk om je dag vast te laten leggen of heb je vragen, stuur me dan even een berichtje en dan neem ik contact met je op of kijk op www.storiesoflifephotography.nl voor meer info en voorbeelden.