Erica maakt het verschil voor mens en paard

2022_07_06_Equiratio_low_res-13

Een goed begin…

Ik ben te laat. Er is vlak voor me een ongeluk gebeurt en de vertraging is zodanig dat ik het niet op tijd ga redden. En daar baal ik van want ik heb er een hekel aan om te laat te komen en te moeten haasten. Ik spreek een berichtje in dat ik iets later ben en als ik over de vluchtstrook voorbij de gekreukelde auto’s rijd ben ik blij dat ik niet in één van die auto’s zit. 

Op de praktijk staat de koffie klaar en is er zelfs taart. Na een lichte twijfel besluiten we om de taart nog even te laten wachten en eerst foto’s te gaan maken. 

2022_07_06_Equiratio_low_res-10

…is het halve werk 

Ondanks dat ze het de afgelopen weken hartstikke druk heeft gehad met werk op de kliniek en het MBO waar ze lesgeeft is alles super goed voorbereid. Er staat een glanzend schoon geborsteld paard klaar en het halster en halstertouw matchen met haar kleren. Normaal gesproken maakt me dat niet zo heel veel uit, maar voor een brandingshoot is het fijn dat de kleuren passen bij de uitstraling van het bedrijf. En in dit geval past het mooi bij haar logo en de kleuren die ze daarbij heeft gebruikt. Ik hou ervan als ik met iemand mag samenwerken die over de details heeft nagedacht. En ze heeft extra hulp geregeld zodat we ook een ‘eigenaar’ hebben voor op de foto’s.

2022_07_06_Equiratio_low_res-6

Staan voor wie je bent.

Het is een stralende dag en we beginnen met een profielfoto die ze kan gebruiken voor haar website, social media en bij artikelen die ze voor tijdschriften schrijft. Zoals ze zelf zegt: de foto die ze tot nu toe gebruikt is van slechte kwaliteit en ze staat half achter haar paard verscholen en dat moest maar eens klaar zijn. Challenge accepted.

Vervolgens maken we de foto’s voor haar website. We hebben van te voren overleg gehad en een plan gemaakt welke foto’s we willen maken. Dat is een fijne basis om te beginnen en van daaruit verder te improviseren met wat er op dat moment gebeurd. We maken foto’s om haar werk in de kliniek vast te leggen, foto’s voor de nascholingen die ze geeft en foto’s voor de 1 op 1 coaching. De sfeer is ontspannen en als we nog een paar extra handen nodig hebben dan is dat geen probleem en wordt er gelijk geholpen, zo fijn!

2022_07_06_Equiratio_low_res-41

Geluk(t).

Als alle foto’s gemaakt zijn en het paard weer in de wei staat de grazen kunnen wij ook aan de koffie (thee in mijn geval) en de taart smaakt goed. Ik bedenk me dat ik mezelf gelukkig mag prijzen met het werk wat ik doe. Het is echt niet altijd makkelijk en vaak lopen dingen anders dan van te voren bedacht. Maar vandaag was een dag waarbij alles (het ongeluk daargelaten) soepel liep en ik ga met meer energie naar huis dan dat ik gekomen was. 

2022_07_06_Equiratio_low_res-29

Meer weten?

Voor iedereen die werkzaam is in de paardensector en behoefte heeft aan een expert inwendige ziekten paard voor training, nascholing of een consult voor je paard, kijk vooral op haar website. Daarnaast is ze ook gewoon een superfijn mens waarbij je je gelijk op je gemak voelt en waarbij je ook terecht kunt voor mentoring. Kortom een duizendpoot met een bak aan ervaring in de veterinaire paardenwereld.

Hi! Ik ben Carolien, ik heb mijn liefde voor dieren samen gevoegd met mijn passie voor fotografie. Met Stories of life photography vertel ik persoonlijke verhalen van ondernemers en organisaties die het verschil maken mét en voor dieren.

Ben je zelf ondernemer die met dieren werkt en ben je op zoek naar iemand die jouw verhaal kan vertellen met beelden? Die kan laten zien waarom je doet wat je doet en waarom mensen bij jou moeten zijn? Neem dan contact met me op en ik help je graag!